25
FEB
2015

Vizitat në shkollën tonë.

Në Medresenë e Korçës ka patur vizita nga perfaqësues të disa prej shkollave 9-vjeçare të fshatrave të Korçës.Kemi mirëpritur stafin mësimor të shkollave:’’Voskop’’,’’Orman Pojan’’ si dhe shkollat 9-vjeçare Rëmbes.Mësuesit kanë vizituar ambjentet e shkollës,kryesisht laboratoret mesimore ku edhe janë prezantuar nga mësueit e lëndës me procesin e zhvillimit të një ore mësimore në shkollën tonë.Në fund gjatë koktejit mësuesit homologe kanë shkëmbyer midis tyre ide për mbarvajtjen e procesit mësimor.Falenderojmë mesuesit për pjesmarrjen si dhe mirëpresim shkollat e tjera.

Vizitat-ne-Medresene-e-Korces-1 Vizitat-ne-Medresene-e-Korces-2 Vizitat-ne-Medresene-e-Korces-4

Leave a Reply

*

captcha *