25
FEB
2015

Vizita ne Qendrën e Personave me Aftësi te Kufizuar 

Nxëneset e Medresesë së Korçës ,të shoqëruar nga mësuesit kujdestarë,kanë vizituar Qendrën e Personave me Aftësi te kufizuar të qytetit të Korçës.Nxëneset kanë kontribuar në ndihma monetare duke blerë në mënyre simbolike asortimente të përgatitura nga këta persona.Qellimi i vizitës ishte që nxënësit të sensibilizohen me këtë shtresë të shoqërisë dhe njëkohësisht duke i nxitur dhe motivuar ata në vazhdimësinë e këtyre punëve në mënyrë që të ndihen të dobishëm ne shoqëri.

IMG_2958 IMG_3046 IMG_2993 IMG_2986 IMG_2985 IMG_2977 IMG_2973 IMG_2964 IMG_2961

Leave a Reply

*

captcha *