25
FEB
2015

Seminari trajnimi nga Qendra e kurseve ELTA

Në datat 6 dhe 7 shkurt 2015,në ambientet e Medresesë së Korçës u zhvillua seminari i Anglishtes me të gjithë mësuesit e qarkut Korçë.Seminari u zhvillua nga Qendra e kurseve ELTA.Në seminar u zhvilluan tema si:’’How we learn’’ nga Daniela Clarke,’’Young learner needs!’’ nga Fannie Daou.Me pas mësuesit u ndane në klasa ku u trajtuan tema të tjera nga profesorë të huaj dhe shqiptarë.Në fund cdo mësues mori Certifikatën e frekuentimit e cila vlen 2 kredite.

IMG_2569 IMG_2568 IMG_2561 IMG_2558 IMG_2556 IMG_2553 IMG_2548 IMG_2543 IMG_2527 IMG_2521

Leave a Reply

*

captcha *