04
APR
2017

seminar trajnimi

Më datë 02/11/2016 u organizua seminar trajnimi me Z. Alban Hoxha specialist i rregullores së komunikacionit rrugor. Qëllimi i këti seminari ishte që nxënësit të jenë të vetëdijshëm dhe të rrespektojnë rrekullat e komunikacionit rrugorë. Duke respektuar këto rregulla ulet numri i aksidenteve dhe numri i viktimave që në çdo vitë është në rritje si rezultat i mosrespektimit të këtyre rregullave.

Leave a Reply

*

captcha *