11
MAR
2015

Provimi i Olimpiades Shkencore

Sot,më datë 11 mars 2015,Medreseja e Korçës në kuadër të testimit të inteligjencës në të gjitha shkollat 9-vjeçare të Qarkut Korçë,zhvilloi testimin e nxënësve të shkollave 9-vjeçare të Rrethit Pogradec.Testimi u zhvillua në ambientet e shkollës së mesme Muharrem Çollaku,Pogradec.Nxënësit u testuan në lëndët:Matematikë,Anglisht dhe Pyetje Logjike.Falenderojmë Zyrën Arsimore Pogradec për bashkëpunimin.IMG_4315 IMG_4316 IMG_4320 IMG_4321 IMG_4324 IMG_4328 IMG_4337 IMG_4347 IMG_4349 IMG_4353 IMG_4370

Leave a Reply

*

captcha *