04
APR
2017

Projekte ne Matematike

Fjala “Mozaik” ka nxitur nxenesit e klasave te 10 ne oren e matematikes te shprehin talentin e tyre me projekte nga me te arrirat.Gjeometria eshte nje nga shkencat nga me te vjetrat e cila ka qene pararoje per zhvillimin e njerezimin.Kombimimi i figurave te thjeshta conte ne ndertimin e veprave te medha dhe shume te rendesishme per kohen.Rikujtimi i ketyre casteve historike,pershtatja e tyre me kohen moderne ka qene synimi i projekteve te nxenesve tane.

Leave a Reply

*

captcha *