25
FEB
2015

Programi i Kuranit 

Medreseja e Korçës ka organizuar sot më datë 06.02.2015 një aktivitet në lidhje me Kuranin Famëlartë.Gjatë programit u lexuan Ajete Kuranore dhe u përmend rëndësia e leximit të Kuranit.Në fund u shpërndanë Çertifikatat dhe Kuran për secilin nxënës të klasave të 10-ta nga drejtori i Medresesë Z.Sami Ikiz.I ftuar në program ishte edhe myftiu i qyteti të Korçës Z.Qazim Muçi.

IMG_2387 IMG_2696 IMG_2681 IMG_2674 IMG_2655 IMG_2653 IMG_2498 IMG_2491 IMG_2476 IMG_2467 IMG_2464 IMG_2453 IMG_2447 IMG_2445 IMG_2441 IMG_2412 IMG_2409 IMG_2403 IMG_2389

Leave a Reply

*

captcha *