25
FEB
2015

Ndihma te përmbyturve në jug të Shqiperisë

Medreseja e Korçës është solidarizuar me të prekurit nga fatkeqsia e përmbytjeve në jug te vendit.Mësues dhe nxënës i janë përgjigjur thirrjes për ndihmë duke kontribuar në lehtësimin e dhimbjes për të dëmtuarit.Janë përgatitur 48 pako me ushqime,Falenderojmë mësuesit dhe nxënësit për kontributin e dhënë.10993416_950784571601466_4327432829258374228_n (1) 10985243_950784661601457_6317230184202042305_n 10959668_950784608268129_7935323810509523618_n 10929981_950784628268127_7722677856524464315_n 10649671_950784588268131_966402896171173820_n

Leave a Reply

*

captcha *