25
DEC
2014

Medreseja e Korçës organizon kursi në anglisht, letërsi dhe matematikë

Medreseja e Korçës gjate vitit shkollor organizon kurse shtesë për disa lëndë,si: Anglisht, letërsi dhe matematikë. Qëllimi i këtyre kurseve është:

  1. Për të plotësuar mangësitë që kanë nxënësit;
  2. Për të rritur cilësinë e nxënësve;
  3. Për përgatitje të olimpiadave brenda dhe jashtë vendit.

Disa foto gjatë zhvillimit te kurseve përkatëse:

Medreseja-e-Korces-organizon-kursi-1 Medreseja-e-Korces-organizon-kursi-2 Medreseja-e-Korces-organizon-kursi-3 Medreseja-e-Korces-organizon-kursi-4 Medreseja-e-Korces-organizon-kursi-5

Leave a Reply

*

captcha *