04
APR
2017

Me rastin e festave të 28-29 Nëntorit

Me rastin e festave të 28-29 Nëntorit, nxënësit e Medresesë së Korçës organizuan një program artistik ku ishin të ftuar përfaqësues të pushtetit lokal, klerikë, arsimtarë, prindër dhe nxënës. Në brendësi të programit kishte dramatizime, këngë, valle, urime dhe mesazhe me rastin e festave. Bashkangjitur me programin nxënësit kishin përgatitur edhe një ekspozitë me punët e tyre. Gjejmë rastin tju urojmë qytetarëve të Korçës dhe gjithë Shqipërisë Gëzuar festat e 28-29 Nëntorit.

Leave a Reply

*

captcha *