25
DEC
2014

Kampionati i shahut midis shkollave të qytetit të Korçës

Medreseja e Korçës në bashkëpunim me Drejtorin Arsimore Korçë po organizon kampionatin e shahut. Në këtë kampionat marin pjesë shkollat 9 vjeçare dhe shkollat e mesme të qytetit të Korçës. Kampionati do të zgjasë 5 ditë. Sot dita e parë kaloi në një atmosferë shumë të këndshme.
Ju urojmë suksese të gjithë pjesmarësve.Kampionati-i-shahut-midis-shkollave-të-qytetit-të-Korces-1 Kampionati-i-shahut-midis-shkollave-të-qytetit-të-Korces-2 Kampionati-i-shahut-midis-shkollave-të-qytetit-të-Korces-3 Kampionati-i-shahut-midis-shkollave-të-qytetit-të-Korces-4 Kampionati-i-shahut-midis-shkollave-të-qytetit-të-Korces-5 Kampionati-i-shahut-midis-shkollave-të-qytetit-të-Korces-6 Kampionati-i-shahut-midis-shkollave-të-qytetit-të-Korces-7 Kampionati-i-shahut-midis-shkollave-të-qytetit-të-Korces-8 Kampionati-i-shahut-midis-shkollave-të-qytetit-të-Korces-9

Leave a Reply

*

captcha *