14
SEP
2016

Finalizimi i konkursit : “Shkollat 9-vjeçare garojnë”

Medreseja e Korçës përgjatë një muaji organizoi një konkurs midis klasave të 9-ta të qytetit të Korçës. Në këtë konkurs morën pjesë 18 shkolla, prej të cilave 3 prej tyre arritën të kalonin me sukses fazën e parë, më pas atë të çerekfinales dhe gjysëmfinales , duke arritur kështu në finale. Shkollat finaliste ishin: Mësonjtorja e parë shqipe, ajo e Mborjes dhe Belortasë. Fituese e këtij konkursi u shpall shkolla “Mësonjtorja e parë shqipe” ndërsa në vend të dyte shkolla e Belortase dhe në vendin e tretë shkolla e Mborjes. Në këtë konkurs ishte i pranishëm edhe përfaqësuesi nga Drejtoria Arsimore Rajonale Korçë, Z. Kostika Kapedani, i cili përshëndeti këtë organizim të Medresese së Korçës dhe gjithashtu uroi nxënësit fitues të këtij konkursi.’

Finalizimi i konkursit “Shkollat 9-vjecare garojne (1) Finalizimi i konkursit “Shkollat 9-vjecare garojne (2) Finalizimi i konkursit “Shkollat 9-vjecare garojne (4) Finalizimi i konkursit “Shkollat 9-vjecare garojne (5) Finalizimi i konkursit “Shkollat 9-vjecare garojne (6) Finalizimi i konkursit “Shkollat 9-vjecare garojne (7) Finalizimi i konkursit “Shkollat 9-vjecare garojne (8)

Leave a Reply

*

captcha *