06
MAR
2015

Festim me rastin e 7-8 Marsit në Medresen e Korçës

Sot,më 5 Mars 2015,në Medresenë e Korçës u zhvillua një program festiv me rastin e festave të 7 dhe 8 Marsit.Programi filloi me fjalët përshëndetëse të drejtorit të Medresesë Z.Sami Ikiz,Prefektit të Qarkut Korçë Z.Ardit Konomi si dhe Kryetarit të Bashkisë Korçë Z.Sotiraq Filo.Në program morën pjesë përfaqsues institucionesh,prindër si dhe nxënësit e Medresesë.Gjatë programit u recituan vjersha dhe u kënduan këngë në lidhje me të dyja festat.Ju falenderojmë për pjesmarrjen dhe urojmë të gjithë arsimtarët dhe nënat ‘’Gezuar Festat’’.IMG_3170 IMG_3180 IMG_3213 IMG_3223 IMG_3233 IMG_3241 IMG_3247 IMG_3265 IMG_3286 IMG_3301 IMG_3344 IMG_3345

Leave a Reply

*

captcha *