10
DEC
2014

Ceremonia e dhënies së Certifikatave

Bashkia e korces ne dt 06,12,2014 organizoi nje ceremoni per dhenien e çertifikatave nxenesve me te suksesshem ne shkollat e mesme te korçes.Gjithsej u dhane 46 çertifikata dhe 14 prej tyre i mori Medreseja e Korçes.
Falenderojme bashkine e Korçes qe organizoi kete ceremoni ,drejtorine arsimore te Korçes dhe te gjitha shkollat e suksesshme.
Gjithashtu falenderojme dhe nxenesit e shkolles tone dhe i urojme shume suksese ne vazhdim.
1555366_910984755581448_4791483635465816810_n 1622056_910984562248134_151735296706051581_n 1920445_910984802248110_9163347549397304178_n 1926778_910984648914792_907706785243147748_n 10489888_910984585581465_8011654412081102036_n 10696155_910984675581456_1229412021322641020_n 10801875_910984605581463_1713306078053245559_n 10846448_910984715581452_6791963233754433639_n 10847870_910984768914780_6651050649496478639_n 10849898_910984832248107_1543664009116161442_n

Leave a Reply

*

captcha *