04
APR
2017

__________________________

Bashkia e Korçës organizoi sot në ambientet e Hotel Grand ceremoninë e shpërndarjes së bursave për nxënësit e ekselencës.
Në këtë aktivitet ishin të pranishëm kryetari i bashkisë, drejtorë të shkollave, prindër të fëmijëve.
Medreseja e Korçës kishte 11 nxënës të ekselencës të cilët nga ana e kryetarit u shpërblyen me çertifikata dhe bursa të cilat i ndanë bashkia.

Leave a Reply

*

captcha *