04
APR
2017

____________________

Gjate kesaj jave nxenesit e shkolles tone ne lendet e gjeografise,historise dhe letersise zhvilluan programe artistike te ndryshme me rastin e 28-29 Nentorit.Kenge ,valle ,recitime dhe simpozjume te ndryshme u zhvilluan ne ambjentet e shkolles.Interesimi per keto programe ishte shume i madhe dhe gjithperfshires.Falenderojme mesuesit dhe nxenesit tone te dashur per punen e palodhshme.

Leave a Reply

*

captcha *