04
APR
2017

___________

Ne datat 28 & 29 tetor klasa 12 C e shoqeruar nga mesuesja e tyre kujdestare realizoi nje vizite ne qytetin bregdetar te Vlores.U vizituan monumentet historike te qytetit si ” sheshi i Flamurit “, varrezat e deshmoreve , Shtepia e Pavaresise dhe nxeneset kaluan disa momente argetimi ne Ujin e Ftohte.Ne kthim u vizitua kopshti zoologjik ne qytetin e Fierit .Momente te tilla relaksi motivojne maturantet dhe i shtojne atyre energjite per te mesuar…

Leave a Reply

*

captcha *