04
JUN
2013

26.10.2012 – Ndarja e Mishit të Kurbanit në Rajonin Nr. 2

Edhe kete vit, ashtu si dhe vitet e meparshme, shkolla jone ndau nje sasi prej 50 pakosh per familjet e varfera dhe ne nevoje, ato me probleme sociale dhe ekonomike te Rajonit 2 te Rrethit te Korces.

Leave a Reply

*

captcha *