04
JUN
2013

20.07.2012 – Iftari i parë i muajit të Ramazanit me popullin

Festuam të gjithë së bashku nën shoqërinë e rreth 500 njerëzve ditën e parë të muajit të Ramazanit të vitit 2012. Në rrugën përpara shkollës sonë u organizua dhe një program me rastin e iftarit. Mbremja u shoqërua me një koncert të shkurter dhe fishekzjarrë duke bllokuar kalimin e makinave në atë zonë. Medreseja e Korçës ju uron të gjithëve “Gëzuar muajin e Ramazanit”.

Leave a Reply

*

captcha *