04
JUN
2013

12.06.2012 – Dhurues Gjaku

Programi i organizuar nga shkolla jone me rastin e Dites Nderkombetare Te Dhurimit te Gjakut ishte vertet nje organizim me kuptim. Me ne krye Drejtorin e Shkolles sone dhe gjithe stafin mesimor pas tij, te gjithe ishin pjese e gezimit te dhurimit te gjakut. Shpresojme se me dhurimin e gjakut, do te mund te ndihmojme sadopak ne sherimin e njerezve ne nevoje.

Leave a Reply

*

captcha *