Aktivitetet Aktuale

Vizitë në shkollën 9- vjeçare të fshatit Zëmblak

Më datë 23-12-2014 zv. Drejtori i Medresesë së Korçës së bashku me disa mësues realizuan një vizitë

Bashkëbisedim i lirë me Kryeministrin e Shqipërisë z. Edi Rama në Medresenë e Korçës

Më datën 20.12.2014 në Medresenë e Korçës Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama, zv. Kryeministri z.

Mbledhje me stafin mësimor

Sot, më 18 dhjetor 2014, Medreseja e Korçës organizoi një mbledhje me stafin e mësuesve të shkollës.

Medreseja e Korçës organizon kursi në anglisht, letërsi dhe matematikë

Medreseja e Korçës gjate vitit shkollor organizon kurse shtesë për disa lëndë,si: Anglisht, letërsi


Aktivitetet e Kaluara

Vizitë në shkollën 9- vjeçare të fshatit Zëmblak

Më datë 23-12-2014 zv. Drejtori i Medresesë së Korçës së bashku me disa mësues realizuan një vizitë

Bashkëbisedim i lirë me Kryeministrin e Shqipërisë z. Edi Rama në Medresenë e Korçës

Më datën 20.12.2014 në Medresenë e Korçës Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama, zv. Kryeministri z.

Mbledhje me stafin mësimor

Sot, më 18 dhjetor 2014, Medreseja e Korçës organizoi një mbledhje me stafin e mësuesve të shkollës.

Medreseja e Korçës organizon kursi në anglisht, letërsi dhe matematikë

Medreseja e Korçës gjate vitit shkollor organizon kurse shtesë për disa lëndë,si: Anglisht, letërsi


Video Galeria

08.03.2013 – 100 Pako për fëmijet jetimë në ditën e grave

Shkolla jonë organizoi program në ditën e mësuesit por nuk harroj edhe ditën e grave. Pas një progra

06.03.2013 – Programi i 7-8 Marsit, Ditës së Mësuesve dhe të Grave

Ashtu si cdo vit, edhe kete 7-8 Mars, nën një atmosferë dhe nën një konceptim të ri të programit, sh

27.11.2012 – Programi i 100 Vjetorit të Pavarësisë

27.11.2012 – Programi i 100 Vjetorit të Pavarësisë

100 Vjet Pavarësi

100 Vjet Pavarësi